Veckans Meny

Meny v. 19

TIS-ONS
Vindaloo - curry med lycklingfiléer, kikärtor, kokosmjölk, koriander, basmatiris och sallad.
(soja, kikärta, lins)
99:-

Vår-Bowl med soja- och limemarinerade bönor, husets kimchi, risnudlar, jornötssås, färska grönsaker, groddar och frön.
(bönor, soja, jordnöt)
109:-

TOR-FRE
Vindaloo - curry med lycklingfiléer, kikärtor, kokosmjölk, koriander, basmatiris och sallad.
(soja, kikärta, lins)
99:-

Seitan-nuggets av seitan med ranchdipp, ugnsstekta potatisklyftor, rawslaw och selleristicks.
(gluten, soja, senap)
129:-

LÖR-SÖN
Vindaloo - curry med lycklingfiléer, kikärtor, kokosmjölk, koriander, basmatiris och sallad.
(soja, kikärta, lins)
99:-

Stor seitanstek med rödvinssås, lingon, ugnsrostade potatisklyftor och green & garlic-dipp.
(gluten, kikärta, senap)
129:-

Vi reserverar oss för eventuella ändringar på menyn.
Allergisk? Fråga gärna personalen.
Varmt välkommen

Seitanstek med rödvinssås