Veckans Meny

Meny v. 15

TIS-ONS
Vindaloo - curry med lycklingfiléer, kikärtor, kokosmjölk, koriander, basmatiris och sallad.
(soja, kikärta, lins)
99:-

Oumph Bourguignon med färsk persilja, tryffelmayonnaise och pressad potatis.
(soja, senap)
119:-

TOR-FRE
Vindaloo - curry med lycklingfiléer, kikärtor, kokosmjölk, koriander, basmatiris och sallad.
(soja, kikärta, lins)
99:-

PHO - Vietnaminspirerad rätt med kryddig buljong, sojabitar, risnudlar, koriander och linsgroddar.
(soja, lins)
109:-

LÖR
Vindaloo - curry med lycklingfiléer, kikärtor, kokosmjölk, koriander, basmatiris och sallad.
(soja, kikärta, lins)
99:-

Engelsk brunch med stekt korv, svamp och tomat, scrambled tofu, baked beans, grönsaker och rostat bröd.
(soja, gluten - vi har alternativ för allergiker)
129:-

Vi reserverar oss för eventuella ändringar på menyn.
Allergisk? Fråga gärna personalen.
Varmt välkommen

Engelsk brunch